Het jaar 2008

Terugblik 2008

In het afgelopen jaar is er in principe nog niets gebeurd aan de AX 14TRS en staat de AX nog vredig haar winterslaap te houden aan de 3de tochtweg.

De AX is enkel opgehaald bij de vorige eigenaar en daarmee gered uit handen van de sloperijen.

De geschiedenis van de AX is zo goed als bekend, tot aan de eerste eigenaar zijn de namen met dank aan Elvira weer terug gevonden. Ook heb ik nu een hele grote onderhoud, APK en kilometerstanden historie met dank aan een aantal garages.

Vooruitblik 2009

Het wordt in 2009 de bedoeling om rondt de zomermaanden de AX van “stal” te halen zodat deze onderhanden genomen gaat worden, te beginnen met schoonmaken.

De dingen waar we naar moeten gaan kijken in 2009 is o.a. de schokdemper linksvoor, volgens de afgelopen APK papieren zou deze zweten. Ook het door Koen genoemde inhouden moet eens bekeken worden hoewel we hier zelf niet zo gauw iets van konden merken maar schoonmaken van het injectiehuis in ook geen verkeerd plan. Verder zullen de roestplekken aandacht moeten krijgen en weg gewerkt moeten worden zodat ook dit allemaal weer netjes is. De achterremmen zullen ook naar gekeken moeten worden omdat er 1 kant is die vreselijk blokkeert en de andere kant doet vrijwel niets, na een paar keer goed doorremmen is het probleem weg maar om het zekere voor het onzekere te nemen gaat het toch open.

Dit bericht is geplaatst in Het jaar. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 6 =