5 mei 2012

Dé dag van deze AX (2 jaar te laat eigenlijk). Eindelijk is de AX getoond aan het “grote” publiek (beter bekend als “AXClub”).

2 Jaar geleden had deze AX al op CitroMobile moeten staan maar dat is er nu dus van gekomen en tijdens het uitstappen van een eerste voorbijganger (voor mij een onbekende) de eerste positieve opmerking mogen ontvangen, doet je dan toch goed op zo’n dag waar de AX toch wel een ondergeschoven kindje is tegenover de 2CV, DS, CX, enz..

Na het uitstappen snel de platen omgewisseld voor de “Franse” om daarna de deur te sluiten en bij mijn vader in de auto te stappen en 2 straatjes verderop te gaan staan. AXClub leden kunnen ook tellen en 1 en 1 is nog steeds 2.

Al vroeg in de ochtend kwam de eerste melding bij de clubstand dat er een beige AX zou staan uit Frankrijk en dat ze deze eerder al op leboncoin.fr hadden zien staan. Foto’s opzoeken en vergelijken… nee… kenteken bleek anders. Dit verhaal aanhorende hield ik uiteraard mijn mond en wachtte rustig af wat er gebeurde want de qr-code bleek nog niet gescanned te zijn.

In de middag met Bas (hij wist al wel van het hele verhaal) een rondje gelopen en op een afstandje twee clubleden staan observeren die wel de qr code stonden te scannen en ineens begon daar een muntje te vallen.

Later bij de stand weer een aantal leuke reacties mogen ontvangen nadat het zachtjes aan door begon te dringen wie nu eigenlijk die eigenaar was en dat die kentekens zo vals zijn als maar zijn kan.

Als ik de kans zou krijgen weer een auto op deze manier bekend te maken zou ik het zo weer doen! Verschrikkelijk veel lol om gehad met mensen die dachten wat mijn wagenpark was of mensen die dachten dat ze al heel lang niet meer op het AXClub forum hadden meegelezen maar niets bleek minder waar want in principe wist niemand ervan (op een enkeling na).

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 3 =