23 april 2012

De staat van onderhoud is bekend tot aan het moment van de vorige eigenaar… of eigenlijk is de gehele historie wel bekend want de vorige eigenaar heeft de auto gebruikt om mee te rijden en niet meer dan dat dus onderhoud zal er wel bij ingeschoten zijn.

Om die reden besloten de koelvloeistof te verversen. Ben dus bezig met het losnemen van de onderste slang en wat valt er in de opvangbak? Juist! kraakheldere vloeistof. Slang weer teruggedaan, systeem afgevuld en maar eens verversen bij een grote beurt want voor nu lijkt het nog niet nodig.

Omdat de radio het tijdens het rijden heel slecht doet (alleen het AM/FM deel, casetteband speelt perfect) besloten om de antenne maar eens te demonteren. Na het losnemen van de antenne kwam ik helaas een puntje roest tegen… Aangezien ik nog tijd genoeg had dit maar gelijk aangepakt.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 1