23 maart 2012

Nu de AX APK goedgekeurd is wordt ‘ie al goed gebruikt en nu het weer ook beter wordt kan er ook eindelijk verder gewerkt worden aan de carrosserie. De lak van deze AX is nog erg netjes maar over de gehele auto zitten er een behoorlijk aantal kleine lakbeschadigingen op en aan.
Nadat de in de primer gezette plek op de rechter achterdeur weer in kleur gespoten was heb ik de kleine lakbeschadigingen met een penseeltje bijgewerkt, als je ze nu nog weet te vinden dan sta je wel heel erg dichtbij want het ziet er weer netjes uit.
Tussendoor ook een eerste poging gedaan om het dashboard te lijmen (aan de bestuurderszijde ligt er een stuk uit). Het zit wel weer vast maar mooi is anders. Veel beter als dit gaat het ook niet worden of het moet professioneel aangepakt worden… maar laten we zoiets maar om het hoofdstuk “karakter” wegzetten.
Aan het einde van de middag met de AX GT samen even richting Nesselande geweest voor een paar foto’s.

Dit bericht is geplaatst in Fotoshoots/Zomaar foto's, Klussen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 25 = 26