9 maart 2012

Al sinds de aanschaf van de AX was de voorruit in een dusdanig staat dat deze hoe dan ook vervangen moest worden (best jammer want getuige de stickers was het nog de originele). Met dank aan al eerdere berichten via de AXClub uiteindelijk uitgekomen bij No-Risk Autoruitservice in Barendrecht.

Na een telefoontje naar No-Risk uiteindelijk er op uit gekomen om hem gelijk vandaag te vervangen. Na aangekomen te zijn in Barendrecht om iets voor 15:00 uur vriendelijk ontvangen met een mentaliteit van “de koffie staat altijd klaar”. Al snel kregen we te horen dat een collega op weg was naar een leverancier in Rijswijk om daar een ruit op te halen. Na de koffie werd er gebeld dat de collega weer op de terugweg was met de ruit en dat de oude eruit gehaald kon worden. Voor zover mogelijk wat geassisteerd en de ruit lag er al weer uit voordat de nieuwe er was.
Nadat de nieuwe ruit aanwezig was hebben de twee collega’s nog even het oppervlak voorbereidt voor de lijm, de ruit voorzien van lijm en niet veel later zat de ruit erin en op zijn plaats.
Nu hebben we zelf al eens een ruitje uit een AX gehaald (de ruit was nog heel maar wel met wat extra stukken a-stijl) maar vandaag bleek wel weer dat het echt specialistenwerk is. Bij No-Risk Autoruitservice hebben ze dat in elk geval want we hebben redelijk op de vingers meegekeken en ondanks dat geen beschadigingen op de sponning kunnen ontdekken, super dus!

Nadat de ruit geplaatst was hebben we nog een half uurtje moeten wachten tot de kit dusdanig uitgehard was dat er mee gereden kon worden. In dat half uurtje nog gezellig staan praten en na afgerekend te hebben weer vertrokken naar huis.

Wat nu nog rest is APK…

Dit bericht is geplaatst in Klussen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

+ 11 = 13