7 december 2008

Doordat ik in juni al eerder contact heb gehad met de eigenaresse voordat Ellen de AX kocht heb ik het e-mail adres van Elvira nog. Haar heb ik vandaag dus ook gemaild met het bericht dat de AX nog leeft en dat ook nog lang zal blijven doen als het aan mij ligt.

De mail die ik heb terug gehad van Elvira was erg enthousiast en ze is blij dat de AX nu uit hand van de sloop is. In het lijstje met datums kan een onduidelijkheid vervangen worden, namelijk wie de eigenaar na de eerste eigenaresse is, dat is dus Elvira. Ook vertelt Elvira nog een garantiebewijs uit 1991 te hebben en deze graag wil opsturen voor het “archief”. Foto’s zaten in twee losse mails erna ook bij, dit waren de foto’s van de verkoop maar nu met het kenteken zichtbaar. Ook ontving ik in een andere losse mail nog een leuk vakantie foto waar de AX op te zien is met dakdragers.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 + 4 =