28 juli 2010

De Citroën St. Tropez heeft dan toch eindelijk z’n plekje gevonden. Vandaag besloten om de radio in te bouwen.

Ondanks dat de radio ook met een vaste plus goed functioneert heb ik toch besloten om ook een geschakelde plus aan te leggen. Omdat ik deze AX in volledig originele staat wil houden (technisch gezien op de radio na dus… maar een beetje geluid uit een échte Citroën radio is origineel genoeg) heb ik voor de geschakelde plus een verloopkabeltje gemaakt welke de draden 1op1 doorvoert maar met op 1 draad een aftakking naar de radio.

Na het inbouwen bleek het alleen wel zo te zijn dat de radio niet schakelt op de accessoire stand maar op de motor stand van het contactslot. Binnenkort (als het mij gaat irriteren) nog wel eens de schema’s erbij pakken en eens kijken van welke zekering ik de geschakelde plus dan kan aftappen.

Voor nu in elk geval, i.c.m. met 2 30Watt Philips Car Systems, geluid in de AX.

Dit bericht is geplaatst in Klussen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *