5 februari 2010

Nadat er via Circuits Online iemand had gereageerd met een interessante reactie waar ik misschien meer mee kon heb ik de radio er weer bij gepakt en ben ik er maar weer eens mee bezig geweest.

Het eerste wat mij opviel en waar de verkoper mij ook op wees was dat de mantel van de kabel tussen de radio en afstandbediening redelijk beschadigd was op meerdere plaatsen. Ondanks deze mantel beschadigingen kwam ik geen draden te kort binnenin en deed de afstandsbediening ook gewoon zijn werk. Zo leek het althans.

Ondanks dat de afstandsbediening het voor mijn gevoel goed deed ben ik de tussen kabel maar eens gaan nameten. Al snel kwam ik tot de conclusie dat 2 draden niet doorverbonden waren.

Uiteindelijk de kabel tot aan de laatste mantel beschadiging ingekort en alles opnieuw gesoldeerd.

Na alles weer netjes dichtgemaakt te hebben en alles weer aangesloten te hebben bleek de radio weer super te werken.

Uiteindelijk heb ik dus veel te moeilijk zitten te denken maar des al niet te min wekt alles nu wel weer.

Ook nog een poging gedaan de afstandsbediening schoon te maken maar die is helaas niet echt mooi schoon te krijgen. De behuizing van de radio ga ik misschien nog een keer opschuren en netjes zwart spuiten maar voor ik dat doe moet ik nog even wat verzinnen om het typenummer weer netjes terug te plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Philips DN290. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *