Het jaar 2009

Terugblik 2009

Het jaar zou bijna eindigen als een jaar waarin een aantal zaken geregeld zijn maar waarin aan de AX zelf eigenlijk niets gebeurd was. Echter op de valreep van 2009 moest de AX even verplaatst worden. De AX kon niet op de gebruikelijke plaatst staan en moest dus naar huis gehaald worden. Hierdoor zijn er toch nog net op de laatste 2 dagen van 2009 wat dingen gebeurd zoals het al zolang geplande wassen en poetsen van de auto.

Vooruitblik 2010

Het verhaal zoals dit een jaar geleden opgesteld is kan weer opnieuw vermeld worden omdat het er in 2009 helaas niet van gekomen is.

De dingen waar we naar moeten gaan kijken in 2009 2010 is o.a. de schokdemper linksvoor, volgens de afgelopen APK papieren zou deze zweten. Ook het door Koen genoemde inhouden moet eens bekeken worden hoewel we hier zelf niet zo gauw iets van konden merken maar schoonmaken van het injectiehuis in ook geen verkeerd plan. Verder zullen de roestplekken aandacht moeten krijgen en weg gewerkt moeten worden zodat ook dit allemaal weer netjes is. De achterremmen zullen ook naar gekeken moeten worden omdat er 1 kant is die vreselijk blokkeert en de andere kant doet vrijwel niets, na een paar keer goed doorremmen is het probleem weg maar om het zekere voor het onzekere te nemen gaat het toch open.

Dit bericht is geplaatst in Het jaar. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

85 − = 82