29 november 2008

‘s Ochtends vroeg rond 7:30 vertrokken richting de 3e tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel om eerst Aad (Rock’s @ AXClub) op te halen (na wat afwegingen van Aad z’n kant toch besloten om gezellig mee te gaan) om direct daarna door te rijden naar Woerden waar een autoambulance klaar stond die de donderdag ervoor al gereserveerd was.

In Woerden aan gekomen bij BP Benschop gelijk naar binnen gelopen om sleutel te halen en na wat gezeur over een breekkabel naar Utrecht vertrokken.

We hadden in Utrecht afgesproken om rond 9:00 uur aanwezig te zijn maar het zat allemaal zo mee dat we er nog voor 8:45 uur er al aan de Ballijenlaan in Utrecht (na al het drempel geweld van dien). Na een onverhoopte poging om een bel te vinden maar even geklopt en in eerste instantie leek er niemand thuis te zijn, besloten om de telefoon er maar even bij te pakken en bleek dat de eigenaresse nog lag te slapen en erg ziek was. De eigenaresse is samen met Henk meegelopen naar een postkantoor in de buurt en Aad en ik maakte een begin om de AX de autoambulance op te kunnen rijden.

Niet veel later kwamen de Ellen en Henk weer terug en bleek het postkantoor ongeveer 2 weken dicht te zijn, nadat we besloten hadden om dan eerst de AX maar op de autoambulance te rijden en met de complete combinatie een ander postkantoor op te zoeken hebben we de AX opgeladen en zijn we vertrokken naar het Smaragdplein en heeft aldaar alsnog de overschrijving plaatsgevonden.

Na het verschuldigde bedrag voor de AX overhandigd te hebben, zijn we weer naar de Ballijenlaan terug gereden om de ex-eigenaresse terug te brengen om direct daarna naar de 3e tochtweg te rijden en de AX van de autoambulance te laden en netjes aan de kant te zetten.

Nog even de autoambulance netjes terug gebracht, klokslag 12:00 uur precies.

Bij deze is er dus weer een AX 14TRS gered van de balenpers van de sloperijen…

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *