11 september 2009

Al geruime tijd ben ik bezig een alternatief te vinden voor de schroeven waarmee de skirtset deels zit vastgeschroefd. De mogelijkheden waren de oude roestige hergebruiken, nieuwe bestellen bij de dealer of een alternatief van de bouwmarkt.

Optie 1 wil ik houden als redmiddel, optie 2 is financieel niet verantwoord als ze al nog te leveren zijn en dus blijft optie 3 over. Optie 3 ben ik geen erg grote voorstander van maar soms moet je gewoon iets.

Eerst bij de Praxis gekeken of ze daar iets hadden en al snel iets gevonden. Doordat de schroeven behoorlijk prijzig waren ze nog niet gelijk meegenomen en op weg naar huis er op gewezen door een bord dat we ook een Gamma in de buurt hebben en dus daar ook even gaan kijken en na het schroeven rek doorgesnuffeld te hebben schroeven gevonden welke leken op die ook bij de Praxis te koop waren maar dan wel véél goedkoper. Hierop besloten deze mee te nemen (2 doosjes a 20 stuks) samen met 4 doosjes sluitringen (2x 5mm en 2x 6mm).

Bij thuiskomst even vergeleken en de 6mm sluitringen komen heel dicht in de buurt van de originele skirtschroef kopjes. De 5mm sluitringen dus achteraf niet nodig maar die komen altijd nog wel van pas.

Weer een probleem opgelost dus.

Na vanavond even een telling gedaan te hebben van het benodigd aantal schroeven per kant komt ik uit op 23 stuks, wat dus betekend dat ik er met 40 stuks 6 te kort kom maar ook een aantal sluitringen, dat wordt dus van beide pakketjes nog een aanschaffen…

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

41 + = 51