15 juli 2009

Gisteren al een poging gedaan om de sleutel laten kopeiren en vandaag weer terug gegaan om het opnieuw te laten doen. De eerste keer heeft de sleutelboer de sleutel iets verder afgeslepen maar dit mocht niet baten want ook nu deedt de sleutel niks.

Uiteindelijk het contactslot uitgebouwd en deze meegenomen naar de sleutelboer voor de derde poging en deze keer eindelijke en sleutel die het wel deedt. de eerste sleutel is deze keer weggegooid omdat hij nu te ver ingeslepen bleek.

De sleutel opzich mocht dan wel goedkoop zijn maar uiteindelijk met al het heen en weer gerij is het toch een duur sleuteltje geworden…

Vanavond via eBay een DIN naar ISO radio stekker gevonden welke ik gelijk heb besteld en ook bij een ander via eBay, als tijdelijke oplossing welliswaar, losse schroefbare DIN speakerstekkers welke standaard in de AX horen te zitten maar helaas van de speaker bekabeling afgesnoeid is. Het uiteindelijke plan is om andere 5 deurs speaker kabels op de kop zien te tikken en deze er in hangen compleet met de stekkertjes zoals het hoort.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

95 − 91 =