5 juli 2009

Al heel lang, eigenlijk al sinds mijn eerste AX, ben ik opzoek geweest naar een bepaald bakje voor in de AX. Dit is een bakje wat op de plaats zit waar eventueel een radio in kan. dit bakje wordt helaas altijd weggegooid nadat er een radio in geplaatst is. Zo ook bij deze AX heeft dit bakje er nog heel lang bij gezeten maar is uiteindelijk door Elvira ooit weggegooid helaas.

Nu blijken er dus toch nog AX’en, ook in Nederland zelfs, te rijden waarin nooit een radio geplaatst is en dus het bakje nog inzit. Zo’n AX hebben Bas (Punaxio @ AXClub) en ik laatst op Marktplaats zien staan. Dit bleek een AX te zijn bij Bas in de buurt en heb hem dus gevraagd of hij zou willen vragen of hij dat bakje mocht komen halen in ruil voor een radio (Blaupunkt Bristol 27, radio cassette). De eigenaar vond dat geen probleem en dus jeeft Bas dit bakje vandaag voor mij gehaald.

Nu was het de bedoeling om er een Citroën radio in te plaatsen maar echt fabrieksorigineel maken is dus nu ook weer mogelijk door de speakers en de radio er uit te halen en dit bakje er in te plaatsen. voor het echte fabrieksoriginele gevoel (inderdaad gevoel want als die DIN sleuf gevuld is zie je er niks meer van) zou ik speaker kabels uit een 5-deurs moeten plaatsen met de originele stekkers eraan, aan de radiozijde zijn deze helaas afgeknipt.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

52 + = 54