1 juli 2009

Na gisteren de bevestiging gekregen te hebbden dat de naafkappen onderweg zijn vandaag het pakket ontvangen.

Wat al snel opviel was dat het pakket erg klein was voor wat het zou moeten zijn… na het pakket geopend te hebben bleek al snel dat het om 13″ naafkappen ging, helaas dus. De verkoper laten weten hoe en wat en ze gelijk aangeboden op het AXClub forum met de melding dat inruil voor 14″ kapjes ook mogelijk is. Hierop al snel van Eric (DuFF @ AXClub) reactie gekregen met dat hij de 13″ kapjes wel wil hebben en voor mij 14″ kapjes heeft. Ook weer geregeld dus.

Omdat ik nog steeds bezig ben met de radio heb ik vanavond maar eens gekeken hoe de ISO stekker in de auto gemaakt is. Dit is vooral met veel kroonsteentjes gedaan en daar heb ik persoonlijk echt een hekel aan dus die zijn er dan vanavond ook uit gegaan. De voedingskabels is gelukkig niet aan gesnoeid en hier zitten de originele kabels nog aan, hier moet dus een contra deel voor komen aan de ISO stekker. De speakerkabels is wel aan gesnoeid maar hier komen toch nieuwe Philips kabels voor in de plaats welke bij de GTM 1320 (miskoop) set zaten.

De ISO stekker is nu al deels voorbereid voor inbouw in de AX, de speakerkabels zijn netjes aan de stekkertjes gesoldeerd van de ISO stekker. Hiermee ben ik dus verlost van verbindingen en kroonstenen. Nu alleen nog de contra delen zien te vinden voor de voeding en gaan bedenken wat ik ga doen met de geschakelde plus. Ik heb nu alleen een masse en een vaste plus maar voor een logische werking en het ingebouwde “security” systeem heeft de radio ook een geschakelde plus nodig.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 − = 27