15 januari 2009

Nu er weer een passende tankdop voor de AX aanwezig is en het kapje rood is zal deze dus gespoten moeten worden. Daarom ben ik dus bij Dijkgraaf Automaterialen langs geweest om kijken of ze überhaupt een spuitbus autolak hebben in de goede kleur. Na even in het Motip boek gebladerd te hebben kwam ik al gauw de kleurcode EWA tegen onder het kopje Citroën en met de spuitbus code (46255) uit het boek ben ik opzoek gegaan in het rek. Gelukkig lag er nog een bus, de laatste om precies te zijn.

Hopelijk wordt het binnenkort weer wat warmer weer zodat het kapje gauw gespoten kan worden en de tankdop er op kan.

Per toeval na even wat in de schuur rondgeneusd te hebben heb ik nog een salade bakje gevonden met een aantal skirtclipjes. Van deze clips moest ik toch maar eens op papier gaan zetten wat ik heb en wat ik nog nodig heb want van 2 soorten heb ik ze zo’n beetje allemaal maar van de andere zo’n beetje geen een omdat het plastic door de jaren heen behoorlijk verarmd is.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1