Philips DC 396

Het lijkt erop dat deze radio alleen als OEM-versie geleverd is en wel aan GM (o.a. Opel). Het volledige typenummer van deze radio is de Philips 22 DC 396/75 of bij GM als CAR 400 bekend. Deze specifieke uitvoering mist een display op de radio zelf daar deze in de auto zelf aanwezig is en aangestuurd wordt vanuit de radio.

In een laatste poging om voor de Philips P6-cassettedecks goede vliegwielen te vinden deze radio aangeschaft maar ook deze zijn besmet met het bekende probleem van gescheurde vliegwielen. Overigens is het cassettedeck niet de Philips P6 maar de Philips LCA 2.4. Het lijkt erop dat dit een gemoderniseerde versie is van het Philips P6-cassettedeck gezien bijvoorbeeld de metal/chrome-schakelaar ontbreekt doordat dit nu met een sensor gedetecteerd wordt.

Beveiligingcode (Security Code)

Deze radio is voorzien van een beveiligingscode (Security Code). Meer informatie over het ontgrendelen, zonder in bezit te zijn van de code op het “Radio Paspoort”, is te vinden op de pagina Ontgrendelen Philips radio’s met beveiligingscode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 84 = 86