Home

Deze website bevat een verzameling van de diverse autoradio’s in mijn bezit of welke ik in mijn bezit gehad heb.

Door de tijd heen is de verzameling steeds gerichter geworden en zijn het nu voornamelijk de Philips Autoradio’s met cassettedeck en minimaal Dolby B en MSS die nog opgenomen worden in de verzameling. Uitzonderingen daargelaten zoals bijzondere modellen.

Verder zijn er pagina’s met accessoires, onderdelen en documentatie te vinden. En er is een sectie met thema-pagina’s waar diverse uiteenlopende zaken behandeld kunnen worden die te uitgebreid zijn om bij de autoradio zelf te plaatsen of misschien wel betrekking hebben op diverse radio’s.

Mocht je na het lezen en bekijken van deze website vragen of opmerkingen hebben… schroom dan niet om deze naar mij toe te sturen via: michelbats@hotmail.com.
Bedenk wel: Ik ben een liefhebber/hobbyist (die graag periode-correcte accessoires in z’n auto heeft en Philips-liefhebber is), géén reparateur. Ik wil graag meedenken of informatie geven over de radio’s in mijn bezit (en daar waar mogelijk ook buiten mijn collectie) voor zover dit binnen mijn kunnen ligt om dat te doen.
Reparatieverzoeken ga ik niet op in (óók niet tegen betaling).

Bij wijze van test is het op diverse pagina’s mogelijk om een reactie achter te laten. Om vervuiling te voorkomen zullen de reacties niet direct op de website geplaats worden. Heb je een vraag waar geen passende pagina voor is of stuur je sowieso liever een mailtje dan is dat ook gewoon mogelijk, zie de voorgaande alinea hiervoor.

Alle informatie op deze website komt uit eigen bronnen, tenzij anders aangegeven. Wanneer je informatie van deze website wilt gebruiken op je eigen website doe dan ook aan bronvermelding. Deze website is dan ook opgebouwd voor liefhebbers, door een liefhebber! Om die reden bevat deze website ook geen reclame of inhoud van sociale media (de welbekende tracking-cookies zal je hier niet vinden, enkel functionele voor een goede werking van de website).
Een hobby mag geld kosten en van die hobby is deze website een onderdeel.