23 mei 2009

Gisteren bleek al gauw duidelijk te zijn dat het vervangen van de koolborstels in de Dynamo niet genoeg zou zijn. Daarom zijn we met de AX richting Emmeloord gereden om aldaar de Dynamo ter plekke uit te wisselen. Met de leaseauto reedt mijn vader achter mij aan en dat was maar goed ook want met nog ongeveer 10 kilometer te gaan was de accu zo leeg dat de AX afsloeg en ook niet meer te starten was. De laatste 10 km moest de AX dus naar de sloop getrokken worden.

Bij de sloop aangekomen gelijk om een dynamo gevraagd en deze werd gepakt voor ons, even getest door een medewerker en deze bleek defect te zijn. Een tweede er bij gepakt en deze was gelukkig wel goed. Voor de deur van de sloperij ter plekke in gebouwd en hij bleek z’n werk goed te doen, laadstroom was weer aanwezig en ook de lichten knipperen niet meer.

Na deze dynamo actie terug gegaan voor nog wat onderdelen die we gisteren al zagen maar geen tijd voor hadden waardoor de AX nu voorzien is van flessenhouder beugels en een tijdelijk rode tankdop.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie