16 mei 2009

Al geruime tijd heeft de AX last van een gigantische koortslip (aldus Bas Juk) en we vonden het vandaag dus wel eens tijd om de rode bumper maar eens wit te spuiten.

Naast het spuiten van de bumper zijn ook de deurpanelen vervangen voor die met stof van de GT CHIC i.p.v. de GT en is er aan de rechterzijde een schakelaartje bijgekomen voor de binnenverlichting.

In de bumper zitten nu tijdelijk verstralers uit de YP-38-KK en de bekabeling is nu zo voorbereidt dat als er straks andere lampen in gezet worden deze zo aangesloten kunnen worden. De verstralers zijn verder zo geschakeld dat als het normale licht aan is branden de verstralers in serie (6 Volt per stuk) mee en wanneer de schakelaar ingedrukt wordt worden ze parallel geschakeld (12 Volt per stuk). Wat dus wil zeggen dat als ze in serie staan de op halve sterkte branden en dus niet verblindend zijn en bij parralel op volle sterkte en dus ideaal op onverlichte landweggetjes.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie