Aanschaf Citroën C4 VTS 180 12-XV-SJ

Met mijn kilometrage per week (~500km / week) leek het mij wel een idee om de AX’en een beetje te gaan sparen en om opzoek te gaan naar een auto erbij voor de dagelijkse kilometers zodat de AX ook echt hobby blijft.
De eisen waren simpel:

  • Citroën
  • Maximaal 10 jaar oud
  • Climate Control
  • Cruise Control
  • max 150.000km ervaring
  • Geen navigatie (kan alleen maar verouderd zijn na bijna 10 jaar)
  • Binnen budget

Na een tijdje rondgezocht te hebben bleek al snel dat ik met deze lijst op zoek zou zijn naar een C4. Op het moment van de zoektocht stonden er een aantal C4 VTS 180’s te koop waarvan er 1 steeds weer uitsprong, de 12-XV-SJ. 1 Probleem, hij viel nét buiten het budget.

Na wat wikken en wegen toch maar eens in de auto gestapt om eens te gaan kijken bij de verkoper. De verkoper opgezocht en gevraagd of een proefrit mogelijk was en eigenlijk bij de eerste meters was de knop al doorgehakt, dit wórdt hem niet… dit ís ’em! Na een babbeltje met de verkoper over de prijs bleek ik om 15 minuten voor sluitingstijd van zowel de bank als het postkantoor nog even eigenaar te zijn geworden van deze C4 VTS 180. Gelukkig alles op tijd kunnen regelen en daarmee nu de trotse eigenaar van deze C4!

Foto’s van de advertentie:

Eigen foto’s

Geef een reactie