12 september 2009

Vroeg in de ochtend vertrokken richting Woerden om daar de twee dagen eerder gereserveerde trailer op te halen. Bij aankomst bij de BP de steutel voor de aanhanger gehaald en de aanhanger aangekoppeld. Nadat de aanhanger was aangekoppeld uiteraard even gekeken of alle verlichting het deed maar helaas… niets, maar dan ook echt niets. In eerste instantie gaven we de aanhanger de schuld maar na even van een andere trailer de stekker aangekoppeld te hebben bleek wel dat het probleem bij de auto lag. Na een aantal vloeken en minuten later naar binnen gestapt om te vertellen hoe of wat en de kassier begreep de situatie en was erg coulant want we mochten zonder af te rekenen vertrekken. Pluspunt voor BP Woerden bij deze!

Uiteindelijk balend en zonder aanhanger vertrokken richting Naaldwijk om de AX in elk geval over te schrijven en meteen te schorsen.

Samen et Ed (eduard @ AXClub) naar de Bruna gelopen alwaar een postkantoor binnen gevestigd is. Doordat we erg vroeg waren hebben we even moeten wachten om dan uiteindelijk de AX over te schrijven en te schorsen wat opzich ook weer een hele operatie was omdat het voor de vrouw die ons hielp alweer 6 jaar geleden was dat ze een overschrijving gedaan had.

Na nog even met Ed te hebben gesproken bij de AX en zijn DS en 2CV uiteindelijk zonder de AX terug naar huis gegaan na ook nog even een tweetal foto’s gemaakt te hebben.

In de middag met de Volks Wagen naar de garage gegaan en bleek dat bij een schade weer de regel eenheid van de stekker aansluiting opgeblazen is. de 21e deze maand kan de auto langskomen en pas daarna kunnen we de AX een keer op komen halen…

Dit bericht is geplaatst in AX 14 TRS - ZK-73-YD. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


8 + = twaalf