2 september 2009

Via de AXClub wordt er momenteel een AX aangeboden (AXClub topic (mirror)) door Ed (Eduard @ AXClub) welke niet meer economisch verantwoordt is om te repareren en dus voor een zeer gering bedrag te koop is.

Na kort overleg met mijn vader en Aad (Rock’s @ AXClub) gezien de stalling besloten de AX zaterdag op te halen.

Na gelijk aan Ed gevraagd te hebben of het mogelijk was om vanavond nog langs te komen kreeg ik een akkoord bevestiging en een telefoonnummer waarna ik gelijk gebeld heb. Na het adres gekregen te hebben in de auto gestapt en gaan kijken.

Bij aankomst het bewuste huis niet te vinden en dus maar weer even gebeld. Ed kwam naar ons toe en meteen bleek het om een voor mij bekend iemand te gaan, op een meeting al eens een geruime tijd mee staan praten.

Na even de AX bekeken te hebben al snel besloten hem gewoon te kopen en zaterdag ophalen.

Voor alsnog is het plan om de motor over te hangen in de AX CHRONO, de motorkap op de AX 11E en de rest van de onderdelen vinden hun plekje ook wel.

Aankomende zaterdag de AX ophalen

Dit bericht is geplaatst in AX 14 TRS - ZK-73-YD. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


vier + = 12