15 juni 2006

Vandaag de bumpers schoongemaakt die we gisteren gehaald hebben eerst geprobeerd met een schuursponsje maar dat werkte voor geen meter, toen de hogedrukreiniger maar gepakt, werd al wel stukker schoner maar nog steeds niet alles was er af. toch nog eens geprobeerd met sop en schuurpons en ineens begon het weer op een WITTE bumper te lijken.

Daarna hebben we de grijze achterbumper weer er af gehaald en de witte er opgezet, staat gelijk een stuk beter.

Toen nog het schakelaartje voor de binnenverlichting in de rechterdeur aangesloten, deze hadden we er al wel even ingezet maar nog niet aangesloten, ook gelijk het houdertje van de binnenverlichting vervangen voor eentje die WEL de zonnenkleppen vast kan houden.

En tenslotte de gril van de AX van m’n ouders uitgewisseld met die van mij, ik heb dus nu een rode gril op een witte AX en m’n ouders een witte gril op een rode AX.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie