10 maart 2012

Al vrij snel na de aanschaf van deze AX bleek bij het tanken een redelijke hoeveelheid brandstof weg te lopen uit de tank. Het probleem was al brij snel gevonden maar is tot vandaag nooit opgelost omdat voor de helft tanken ook werkte… Niet echt de oplossing maar omdat de AX weinig kilometers maakt wel de makkelijkste.

Om nu toch eindelijk eens van het gezeur af te zijn hebben we vandaag besloten om opzoek te gaan naar een nieuwe slang voor de tankontluchting. Bij de automaterialenboer samen met een medewerker in een boek staan kijken maar helaas hadden zij niets… althans… geen zwarte slang in de juiste maat. Echter stond eronder een slang die óók voor benzine is maar dan doorzichtig en volgens de specificaties in de juiste maat. Deze slang (5m) meegenomen en er met gepast geweld onder weten te krijgen.

Morgen eens testen of de AX nu ook weer vol te tanken is en er niet voor ruim 10 euro náást de auto beland…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.