1 juli 2011

Nieuwe banden voor de TRS. Nieuwe Michelin banden om preces te zijn.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 reacties op 1 juli 2011

 1. albert schrijvershof schreef:

  ik heb op het internet de site gezien erg mooi
  ik was de tweede eigenaar van deze ax
  de auto ziet er nog mooi uit
  gr albert

  • Michel schreef:

   Albert,

   Toen ik de AX net had gekocht (alweer bijna 6 jaar geleden) ben ik een tijdje bezig geweest om wat geschiedenis te achterhalen maar dat draaide op niets uit. De eigenaar voor mij had de auto net een jaar gehad en wist ook eigenlijk niet meer van wie hij hem had overgenomen. Met een reactie als deze ben ik dus even behoorlijk uit het veld geslagen aangezien ik nooit had verwacht nog iets van een vorige eigenaar te vinden laat staan te horen.

   Nu vraag ik mij alleen af in welke periode je de eigenaar van deze AX bent geweest en of je misschien nog een of meer foto’s hebt waar de AX op staat?

   Groetjes, Michel

Reacties zijn gesloten.